Combi brows

WAT ZIJN COMBI BROWS?

De Combi brow techniek is vergelijkbaar met de Glamour brow techniek. Echter zijn er enkele belangrijke verschillen.

Het meest belangrijke verschil is dat de Combi brow techniek bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd wordt met de ultra fijne haartjes techniek. Dit geeft een opgemaakte look, maar oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een meer warrig effect.

De Combi brow techniek is de ideale vervanger van make-up.
Het verloop van de aanzet naar de staart van de wenkbrauw is van licht naar donker en dient gelijkmatig te worden verdeeld. Door de haartjes bij de aanzet te plaatsen is deze techniek ook toe te passen bij vrouwen met weinig haar. Deze techniek wordt gezien als de meest gangbare techniek voor vrouwen die dagelijks hun wenkbrauwen stylen en een optimale en strakke vorm willen behouden.

De grote voordelen van deze techniek zijn evenals bij de powder brow techniek en de glamour brow techniek terug te vinden in de langdurige goede kleurintensiteit en vorm behoudt. Het vereist veel minder vaak touch-ups, de kleur blijft langer mooi en de kleur verdwijnt langzamer.

VOOR WIE ZIJN COMBI BROWS GESCHIKT?

De Combi brow techniek is ideaal voor:

  • iedereen die een gedeelte van de wenkbrauwen mist
  • vrouwen met weinig haar of lichte dunne wenkbrauwen
  • vrouwen die een goede vorm missen
  • dagelijks hun wenkbrauwen stylen

De Combi brow techniek is ideaal om:

  • kleine imperfecties van de wenkbrauwen te corrigeren
  • de vorm van de wenkbrauwen te optimaliseren
  • kale plekken in de wenkbrauwen op te vullen
  • opgemaakte wenkbrauwen na te bootsen
DE BEHANDELING

Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van onze moderne en geavanceerde permanente make-up machine en meerdere speciaal hiervoor ontworpen wegwerp naaldmodules. In tegenstelling tot de traditionele technieken maakt de specialiste gebruik van meerdere soorten naalden en kleuren om een optimaal resultaat te verkrijgen.
Door middel van de juiste techniek wordt de permanente make-up naald door de specialiste gestuurd en met zachte druk op de huid geplaatst. Vervolgens wordt machine aangestuurd om het pigment in de bovenste laag van de dermis in te brengen.

Net als bij de rest van de wenkbrauw technieken zal de specialiste starten met een intake gesprek, waarna zij met uw goedkeuring de voor foto’s zal gaan maken. Hierna zal de vorm en de kleur met overleg bepaald worden. Als alles naar wens is zal de specialiste starten met de behandeling.

De specialiste start bij de Combi brow behandeling met het maken van een lichte en strakke omlijsting van de gewenste vorm. Zo behouden de wenkbrauwen langdurig de ideale strakke vorm. Hierna zal de specialiste over kunnen stappen op een andere naaldmodule en start zij met het plaatsen van de schaduw. Met een schaatsende en zigzag beweging wordt zeer nauwkeurig het pigment in de juiste huidlaag egaal verdeeld. Als de wenkbrauwen egaal gepigmenteerd zijn, kan de specialiste overstappen op een andere naaldmodule om vervolgens de aanzet van de wenkbrauw luchtig te maken. Dit dient zij te doen door gebruik te maken van de ultra fijne haartjes techniek (hairstrokes) en hatchingtechniek.

HET RESULTAAT

Omdat wij streven naar een optimaal resultaat en het pigment egaal verdeeld dient te worden, duurt de behandeling gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos. Enige ongemakken kunnen aanwezig zijn, maar het is belangrijk om te weten dat deze behandeling niet pijnlijk hoort te zijn.

Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur weg trekken. Tevens zal de specialiste u optimaal adviseren over de nazorg.

Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er naar wens een nabehandeling afspraak worden ingepland.

Het resultaat zal gemiddeld een jaar tot 1,5 jaar duidelijk zichtbaar zijn, waarna de intensiteit en de vorm van de wenkbrauwen geleidelijk afneemt. Wij adviseren jaarlijks een controle afspraak in te plannen en de wenkbrauwen bij te werken om een optimaal resultaat te behouden

TARIEVEN COMBI BROWS

• Eerste behandeling incl. 1 nabehandeling   €320,00
• Nabehandeling binnen 3 maanden   €85,00
• Nabehandeling binnen 6 maanden   €110,00
• Nabehandeling binnen 12 maanden    €135,00
• Nabehandeling na 12 maanden   €180,00
• Nabehandeling PMU elders geplaatst   €320,00