Wat is een
Excel therapie 02 behandeling?

Een verzorgingslijn die de huid beschermt tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek… Vrije radicalen zijn de oorzaak van een doffe huid die niet stevig en vitaal is en niet straalt. Dat is het moment om de noodzakelijke afweersystemen van de huid te activeren en het proces, dat de aanloop is naar vroegtijdigeveroudering, een halt toe te roepen. De formule van Excel therapie O2 is gebaseerd op de combinatie van twee componenten die helpen de celfuncties van de huid te herstellen door de noodzakelijke mechanismen aan te reiken om veroudering tegen te gaan.

Voor wie is
deze behandeling geschikt?
De excel therapie 02 behandeling is ideaal voor:
  • Een leeftijd vanaf 25-30 jaar
  • Een vale en doffe teint of voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen
  • Maandelijkse sessie of in kuurvorm
Meer informatie over
de ingrediënten

MPC-Defense complex: Een geavanceerd complex dat bestaat uit biologisch actieve multifunctionele cytokines, die op intelligente en persoonlijk afgestemde wijze werken en de celcommunicatie herstellen. Daarnaast bevat het revolutionaire lipide-nanostructuren, die de cytokines helpen door de huidlagen heen te dringen en tegelijkertijd de bescherming tegen negatieve externe invloeden. Cytokinen bepalen wat de huid nodig heeft, herstellen het evenwicht en brengen de natuurlijke afweer van de huid weer in balans. Een persoonlijk revitalisatie tegen de eerste tekenen van huidveroudering.
Life-cytoxygen: Waterachtige reservoirs met moleculaire zuurstof opgeslagen in ceramisten die werkzaam zijn vanaf het huidoppervlak tot in de diepste huidlagen waarin zij doordringen om het herstel van de zuurstofniveaus van de huid te bevorderen waardoor zij er jonger en stralender uitzien.

Het resultaat
  • Ontgiften van de cellen. De huid blijft langer in perfecte conditie, bruist van vitaliteit terwijl de tekenen van huidveroudering vervagen
  • De huid is helder, fris en voelt zacht aan
  • Preventieve anti-age werking
Ons tarief
voor een excel therapy 02 behandeling
  • • Per behandeling (120 minuten)€89,95

Heb je nog vragen of wil je vooraf persoonlijk advies over deze behandeling? Kom gerust langs of bel eventjes naar de salon.

Sharon van Gils

Eigenaresse Quality Beauty

Contact

Quality Beauty
Herstallenstraat 2a
5051TE
Goirle

Boek via Treatwell
0628972444