Fusion Brows

WAT ZIJN FUSION BROWS?

Deze vrij complexe en zeer natuurlijke techniek is zeer nauwkeurig en alle realistische aspecten van de groei van de natuurlijke wenkbrauwen wordt optimaal nagebootst.
De kwaliteit van het zetten van Permanente make up is bij ons ten aller tijden van hoogwaardig niveau.
Maar omdat deze techniek zeer complex is wordt deze alleen door ervaren masters toegepast waarbij kennis en ervaring een grote rol speelt.

De Fusion brow techniek is een combinatie tussen de Ultra fijne haartjestechniek / hairstroke techniek en een 3d schaduwtechniek. De 3d schaduwtechniek wordt alleen bij de Fusion brow techniek uitgevoerd.
Een zeer belangrijk aspect voor het creëren van een natuurlijke wenkbrauw is het creëren van een natuurlijk haargroei. Deze is niet perfect maar warrig. De haartjes groeien soms willekeurig door de wenkbrauw en staan niet allemaal op één lijn naast elkaar.

VOOR WIE ZIJN FUSION BROWS GESCHIKT?

De natuurlijke wenkbrauw bestaat uit haartjes die groeien in willekeurige richtingen. Echter heeft niet iedere persoon dezelfde haargroei. Om de natuurlijke wenkbrauw na te bootsen moet er een ultieme harmonie tussen voldoende haar en voldoende body gecreerd worden.
Daarom gebruiken wij bij het uitvoeren van deze techniek niet alleen de haartjes om de wenkbrauw mee te vullen, maar ook een lichte 3d schaduwtechniek om extra body te creëren.

De Fusion brow techniek is ideaal voor:

  • iedereen die een groot gedeelte van de wenkbrauwen missen
  • vrouwen en mannen met zeer weinig tot geen haar
  • vrouwen en mannen met lichte dunne wenkbrauwen

De Fusion brow techniek is ideaal om:

  • imperfecties van de wenkbrauwen te corrigeren
  • de vorm van de wenkbrauwen te optimaliseren
  • kale plekken in de wenkbrauwen op te vullen
  • zeer natuurlijke wenkbrauwen te creeren

Mensen die lijden aan alopecia, trigonometrische of een andere aandoening die haaruitval veroorzaakt profiteren sterk van de Fusionbrowstechniek, evenals mensen die gewoon niet tevreden zijn met hun wenkbrauwen.

DE BEHANDELING

Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van onze moderne en geavanceerde permanente make up machine en meerdere speciaal hiervoor ontworpen wegwerp naaldmodules. In tegenstelling tot de traditionele technieken maakt de master gebruik van meerder soorten naalden en kleuren om een optimaal en realistisch resultaat te verkrijgen.

Door middel van de JUISTE techniek wordt de permanente make up naald door de master gestuurd en met zachte druk wordt de naald op de huid geplaatst waardoor deze vervolgens door de permanente make up machine aangestuurd wordt om het pigment in de bovenste laag van de dermis in te brengen.

Net als bij de rest van de wenkbrauw technieken zal de master starten met een intake gesprek, waarna zij met uw goedkeuring de voor foto’s zal gaan maken.
Hierna zullen de vorm en de kleur in overleg bepaald worden.
Als alles naar wens is zal de master starten met de Fusionbrows behandeling.

De master plaatst door middel van deze techniek de haartjes zeer nauwkeurig, één voor één in de juiste huidlaag. Als alle haartjes gepigmenteerd zijn, zal de master overstappen op een andere naaldmodule om vervolgens de schaduwtechniek toe te passen. Zodra de wenkbrauwen gevuld zijn met schaduw, zal de specialiste wederom overstappen op een andere naaldmodule. En bij deze stap ook op een andere kleur. Nu zullen er nog enkele fijne haartjes gepigmenteerd worden om zo de wenkbrauwen een realistische look te geven.

HET RESULTAAT

Omdat wij streven naar een optimaal resultaat en deze behandeling vrij complex is, duurt de behandeling gemiddeld 2,5 a 3 uur.
Elk haartje dient volledig te zijn gevuld met pigment en de speciale schaduwtechniek dient egaal te zijn uitgevoerd. Het is zeer belangrijk dat dit met zorg wordt gedaan.

Deze behandeling is nagenoeg pijnloos. Enige ongemakken zouden aanwezig kunnen zijn, maar het is belangrijk om te weten dat deze behandeling niet pijnlijk hoort te zijn.
Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur wegtrekken. De master zal u tevens optimaal adviseren over de nazorg.

Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er naar wens een nabehandelingsafspraak worden ingepland.

Het resultaat zal gemiddeld een jaar zichtbaar zijn, waarna de intensiteit en de vorm van de wenkbrauwen geleidelijk afneemt. Wij adviseren jaarlijks een controle afspraak in te plannen en de wenkbrauwen bij te werken om een optimaal resultaat te behouden.

TARIEVEN FUSION BROWS

• Eerste behandeling incl. 1 nabehandeling   €350,00
• Nabehandeling binnen 3 maanden   €95,00
• Nabehandeling binnen 6 maanden   €115,00
• Nabehandeling binnen 12 maanden    €130,00
• Nabehandeling na 12 maanden   €175,00
• Nabehandeling PMU elders geplaatst   €350,00