Wat is een
Hydraluronic behandeling?

Ontdek met Timexpert Hydraluronic een revolutionair hydratatie concept. Aan de werkzaamheid van hyaluronzuur voegen we de kracht toe van onze exclusieve formule met gepatenteerd HLG en het resultaat is een innovatieve behandeling voor een frisse en gehydrateerde huid met een zichtbaar groter volume en stevigheid.

Voor wie is
deze behandeling geschikt?
De hydraluronic behandeling is ideaal voor:
  • mannen en vrouwen vanaf 20 jaar
  • alle typen vochtarme huid
  • iedereen met een gevoelige huid
  • kankerpatiënten
Meer informatie over
de behandeling

Het gelaat word gereinigd, hierna brengen we een plumping gelaatsconcentraat aan, dit gaat vooral inwerken op de droogtelijntjes en rimpels. Hierna masseren we het gelaat met een mengsel van het plumping concentraat en de oleo-gel 3HZ+. Bij de massage maken we gebruik van de cool massager. Dit is een tool waarmee we de huid ontzwellen en afvalstoffen gaan afvoeren. doordat we de tool tussendoor afkoelen blijft hij de huid activeren om rimpeltjes te verminderen en een frisse glow te bekomen. Ook krijgen we door het gebruik van deze tool strakkere gezichtscontouren en een meer elastische huid. Op het einde van de massage werken we vooral op het afvoeren van de afvalstoffen die in de huid vrij zijn gekomen door de behadeling. Na de massage brengen we het extra hydraterende gelaatsmasker aan. We sluiterl af met een dagcreme aangepast aan het huidtype van de klant.

Het resultaat

Voor een intensief gehydrateerde, gladde en frisse huid met instant plumping effect.
Voor een soepele en comfortabel aanvoelende huid.

Onze tarieven
voor een hydraluronic behandeling
  • • Per behandeling€79,95
  • • Bij een kuur van 6 tot 8 behandelingen ontvang je20% korting

Heb je nog vragen of wil je vooraf persoonlijk advies over deze behandeling? Kom gerust langs of bel eventjes naar de salon.

Sharon van Gils

Eigenaresse Quality Beauty

Contact

Quality Beauty
Herstallenstraat 2a
5051TE
Goirle

Boek via Treatwell
0628972444