Lip pigmentatie

WAT IS LIP PIGMENTATIE?

Door de jaren heen verliezen vrouwen en mannen vaak de contouren van de lippen en kan de kleur van de lippen bleek, grijzig en/of vaal worden. Door gebruik te maken van ultra fijne naaldjes en pigmentkleuren die mooi mee kleuren met de natuurlijke lippenkleuren, kunnen wij tegenwoordig de meest prachtige lippen creëren.

Alle imperfecties betreft de contouren, vorm en kleur van de lippen kunnen met behulp van deze pigmentatie technieken worden gecorrigeerd. De lipcontouren worden strakker en de lippen krijgen een mooie natuurlijke levendige kleur.

Steeds meer dames komen tot de ontdekking dat lippen voller en strakker lijken door het aanbrengen van lippenstift. Hierbij spelen techniek en kennis van kleuren ook een belangrijke rol.

Bij de pigmentatie van de lippen met behulp van Permanente make-up is het van groot belang de juiste kennis en ervaring te hebben betreft de huid bij de lippen.

VOOR WIE IS LIP PIGMENTATIE GESCHIKT?

Niet elke kleur kan toegepast worden en niet elke kleur heeft hetzelfde effect. Heeft u smalle lippen? Dan is het belangrijk geen donkere kleuren aan te brengen. Heeft u een kleine ronde vorm van de lippen? Dan kan dit gecorrigeerd worden door gebruik te maken van de juiste kleuren en de juiste pigmenteer technieken. Zo heeft iedereen zijn unieke eigen lippen en daarom is voor elke klant een unieke behandelmethode nodig wat betreft de vorm en/of kleur combinaties. Goede kennis van de juiste pigmenatietechniek zorgt voor een optimaal resultaat.

Houdt u er rekening mee dat wij uw lippen niet kunnen vergroten dmv permanente make up ook kunnen wij de lippen niet voller maken, voor dit resultaat kunt u het beste naar een gespecialiseerde en ervaren arts. Specialistes die beweren uw lippen te kunnen vergroten dmv het aanbrengen van permanente make up zijn onervaren en zullen de techniek niet op de juiste wijze uitvoeren.
Laat uzelf altijd goed adviseren voordat u uw lippen laat pigmenteren!

De lippen pigmentatie techniek is ideaal voor:

  • iedereen die geen dagelijkse make up wilt dragen
  • vrouwen en mannen waarbij de natuurlijke kleur van de lippen door de jaren valer is geworden
  • mannen en vrouwen waarbij de contouren van de lippen vervaagd zijn
  • vrouwen die allergisch zijn voor make-up maar toch licht opgemaakte lippen willen

De lippen pigmentatie techniek is ideaal om:

  • een natuurlijke kleur correctie aan de lippen toe te passen
  • de vorm van de lippen te corrigeren of juist te optimaliseren
  • lege kleurloze plekken op de liplijn op te vullen
  • een intensere kleur van de lippen te creëren
  • een licht opgemaakte look te creëren
  • mooi wakker te worden
WE ONDERSCHEIDEN 3 TECHNIEKEN

1. Subtiele lip lijn incl schaduw

Dit is de ideale techniek om de contouren van de lippen te egaliseren en een natuurlijke opvulling van de lippen te creëren. Door de strakke, nagenoeg onzichtbare liplijn uit te schaduwen zullen de lippen natuurlijk voller lijken.

2. Full lips

Dit is het volledig inkleuren van de lippen om een mooie egale lip kleur te creëren. Een vale kleur wordt weer levendig en de lippen zien er egaal en verzorgd uit. De kleur kan naar wens worden bepaald. Alle kleuren zijn zeer natuurlijk en kleuren mooi mee met de kleur van de lippen. Ook kan er gekozen worden voor een opgemaakte look waarbij de kleur die gekozen wordt duidelijk zichtbaar blijft.

3. De Ombré lips techniek (wordt alleen uitgevoerd door onze experts)

De Ombré lips techniek is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende wegwerp naaldmodules en in de regel 2 a 3 verschillende kleuren. Hierbij wordt eerst een subtiele liplijn gecreëerd, waarna deze door middel van speciale schaduwtechnieken eerst wordt uitgeschaduwd. Na een juiste dekking van de liplijn gaat de expert over op een andere schaduwtechniek en andere kleur.

De contouren van de lippen worden vaak met een donkere kleur ingezet. Gelijkmatig wordt de kleur naar de binnenkant van de lippen steeds lichter. Optisch lijken de lippen hierdoor voller.

HET RESULTAAT

De genezing:
Omdat wij streven naar een optimaal resultaat en deze behandeling vrij complex is, duurt de behandeling gemiddeld 2,5 a 3 uur. De lippen dienen egaal te worden gekleurd met pigment en de speciale schaduwtechniek dient egaal te zijn uitgevoerd het is zeer belangrijk dat dit met zorg wordt uitgevoerd.

Deze behandeling is nagenoeg pijnloos. Enige ongemakken zouden aanwezig kunnen zijn, maar over het algemeen horen deze behandelingen niet pijnlijk te zijn.

Na de behandeling kan enige roodheid en zwelling aanwezig zijn. De roodheid zal binnen een uur wegtrekken. De zwelling kan 24 uur aanhouden. De expert zal u optimaal adviseren over de nazorg. Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er naar wens een nabehandelingsafspraak worden ingepland.

Het resultaat zal gemiddeld 2 jaar zichtbaar zijn waarna de intensiteit en de vorm van de lippen geleidelijk afneemt. Wij adviseren elke 2 jaar een controle afspraak in te plannen en de lippen eventueel bij te werken om een optimaal resultaat te behouden.

TARIEVEN LIP PIGMENTATIE

• Scherpe subtiele liplijn   €250,00
• Lipshading (natuurlijk volume creëren)   €350,00
• Traditional full lips   €395,00
• Full lips met liplijn correctie (natuurlijke lipvergroting)    €450,00