Hoe werkt
littekens verwijderen met de pico laser?

Littekens, vaak hebben ze een vervelende herinnering. Bijvoorbeeld door een ongeluk, operatie of ernstige acne. Littekens kun naast ontsierend ook pijnlijk zijn. Wij snappen dat je er graag vanaf wilt. De laserbehandeling is erop gericht om een nieuwe huidlaag aan te maken zodat het litteken gladder, zachter en egaler wordt. Ook de pijn en bewegingsbeperking kunnen afnemen. Wij voeren deze behandeling uit met de picolaser.

Een litteken moet minimaal 3 maanden oud zijn en maximaal 1,5 jaar oud.

Voor wie is
deze behandeling geschikt?
De pico laser is ideaal voor:

Mannen en vrouwen met acne littekens, striae, brandwonden en operatieve littekens. Deze kunnen kunnen allemaal effectief behandeld worden. We kunnen de littekens op iedere plek van uw lichaam verbeteren.

Kort samengevat

Littekens kunnen naast ontsierend ook pijnlijk zijn. Wij snappen dat je er graag vanaf wilt en kunnen hierin veel voor je betekenen.

Meer informatie over
de behandeling

Voor de pico laser behandeling
Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult met de specialiste. In dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en de kosten van de behandeling.

Tijdens de behandeling met de pico laser
Tijdens de behandeling zelf krijgt u eerst een beschermbril op. Vervolgens richt de specialiste de pico laser op de juiste plaats en geeft ze meerdere lichtpulsen. Wij werken met een cooling apparaat waardoor de behandeling minder pijnlijk wordt ervaren.

Na de behandeling
Na de behandeling is het erg belangrijk dat u uw huid beschermt tegen de zon. De huid moet naar de behandeling behandeld worden met Alhydran creme. Deze creme zorgt ervoor dat de huid snel geneesd. Daarnaast kunt u beter geen make-up gebruiken op de behandelde huid. Mogelijke bijwerkingen van de pico laserbehandeling zijn onder andere roodheid, zwelling, jeuk, een branderig gevoel en blaarvorming. Meestal zijn deze bijwerkingen na drie dagen helemaal weggetrokken.

Het resultaat

De resultaten van de pico laser behandelingen voor pigmentvlekken en melasma worden na enkele dagen zichtbaar. Na de behandeling kleurt het pigment eerst iets donkerder, maar na een aantal dagen trekt de kleur al weg. Gemiddeld zijn er één tot vier behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Onze tarieven
voor het verwijderen van littekens
  • • Klein gebied (1 tot 3 cm)€45,00
  • • Middel gebied (4 tot 6 cm)€65,00
  • • Groot gebied (7 tot 10 cm)€129,00
  • • Zeer groot gebied (meer dan 10 cm)Prijs op aanvraag

Heb je nog vragen of wil je vooraf persoonlijk advies over deze behandeling? Kom gerust langs of bel eventjes naar de salon.

Sharon van Gils

Eigenaresse Quality Beauty

Contact

Quality Beauty
Herstallenstraat 2a
5051TE
Goirle

Boek via Treatwell
0628972444