Hoe werkt
pigmentvlekken verwijderen met de pico laser?

Heb jij last van pigment vlekken en wil jij hier graag vanaf? Doormiddel van de picolaser kunnen wij pigment vlekken op je gezicht en lichaam op een efficiënte manier verwijderen.  De Picolaser is een pigmentlaser en is op dit moment de beste laser op de markt die deze vlekken kan verminderen. Het gehele gezicht, hals of decolleté zijn goed te behandelen. Het maakt de huid weer egaler. Tevens verbetert het de huidtextuur en verjongt het de huid door aanmaak van collageen.

Voor wie is
deze behandeling geschikt?
De pico laser is ideaal voor:

Mannen en vrouwen met pigmentvlekken en melasma. De pico laser is zeer geschikt voor het behandelen van donkere vlekken op de huid, zoals pigmentvlekken en melasma. Door middel van lichtpulsen worden de verkleuringen in de huid in kleine deeltjes opgebroken. Het lichaam voert deze kleine deeltjes vervolgens zelf af.

Meer informatie over
de behandeling

Voor de pico laser behandeling
Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult met de specialiste. In dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en de kosten van de behandeling.

Tijdens de behandeling met de pico laser
Tijdens de behandeling zelf krijgt u eerst een beschermbril op. Vervolgens richt de specialiste de pico laser op de juiste plaats en geeft ze meerdere lichtpulsen. Wij werken met een cooling apparaat waardoor de behandeling minder pijnlijk wordt ervaren.

Na de behandeling
Na de behandeling zal de pigmentvlek wit van kleur zijn. Hier zal de dagen na de behandeling een korstje op komen. Wanneer het korstje zelf is verdwenen zul je zien dat de huid roze is. Dit is “ Nieuwe “ huid. Dit zal langzaam weer mooi mee kleuren met de rest van je huid.

Het resultaat

De resultaten van de pico laser behandelingen voor pigmentvlekken en melasma worden na enkele dagen zichtbaar. Na de behandeling kleurt het pigment eerst iets donkerder, maar na een aantal dagen trekt de kleur al weg. Gemiddeld zijn er één tot vier behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Onze tarieven
voor het verwijderen van pigmentvlekken
  • • Klein gebied (1 tot 3 cm)€45,00
  • • Middel gebied (4 tot 6 cm)€65,00
  • • Groot gebied (7 tot 10 cm)€129,00
  • • Zeer groot gebied (meer dan 10 cm)Prijs op aanvraag

Heb je nog vragen of wil je vooraf persoonlijk advies over deze behandeling? Kom gerust langs of bel eventjes naar de salon.

Sharon van Gils

Eigenaresse Quality Beauty

Contact

Quality Beauty
Herstallenstraat 2a
5051TE
Goirle

Boek via Treatwell
0628972444