Hoe werkt
PMU verwijderen met de pico laser?

Heb jij spijt van je permanente make- up? Of heb je misplaatste permanente make-up? Wij helpen je graag met het verwijderen van je wenkbrauwen. Als je wenkbrauwen geplaatst zijn met permanente make-up inkt, zijn deze te verwijderen in 1 à 2 behandelingen. Helaas komt het vaak voor dat wenkbrauwen geplaatst zijn met tatoeage inkt. Hierbij hebben we dan meer behandelingen nodig om de inkt goed uit de huid te verwijderen.

Voor wie is
deze behandeling geschikt?
Permanente make-up verwijderen met de pico laser

Het is met de picolaser ook mogelijk permanente make-up van de wenkbrauwen te verwijderen. Je hebt over het algemeen 1 a 2 behandelingen nodig. Dit wanneer de permanente make-up geplaatst is met PMU inkt. Als dit niet zo is zal je meerdere behandelingen nodig hebben.

Resultaat na 2 behandelingen
Resultaat na 2 behandelingen
Meer informatie over
de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vullen wij een intake formulier en een behandel formulier in. We vertellen tijdens de behandeling precies wat wij gaan doen. Vervolgens wordt er een beschermende bril aangebracht. De wenkbrauwen worden ontsmet en de behandeling kan beginnen. Door middel van een micro brush houden wij de wenkbrauw haartjes opzij, zodat de pico laser mooi alle pigment uit de huid kan verwijderen. Aan het einde van de behandeling wordt alhydran aangebracht. Het is belangrijk dat je na het verwijderen van PMU-wenkbrauwen 7 tot 10 dagen na de behandeling de wenkbrauwen behandeld met deze crème.

Het resultaat

De resultaten van de pico laser behandelingen voor pigmentvlekken en melasma worden na enkele dagen zichtbaar. Na de behandeling kleurt het pigment eerst iets donkerder, maar na een aantal dagen trekt de kleur al weg. Gemiddeld zijn er één tot vier behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Onze tarieven
voor een pico laser behandeling
  • • Wenkbrauwen klein gebied€89,00
  • • Beide wenkbrauwen€149,00
  • • Sproetjesvanaf €99,00

Heb je nog vragen of wil je vooraf persoonlijk advies over deze behandeling? Kom gerust langs of bel eventjes naar de salon.

Sharon van Gils

Eigenaresse Quality Beauty

Contact

Quality Beauty
Herstallenstraat 2a
5051TE
Goirle

Boek via Treatwell
0628972444