UFH techniek

WAT IS DE UFH TECHNIEK

De Ultra fijne haartjes (3d hairstroke) techniek geeft een onvergelijkbare natuurlijke uitstraling. Omdat wij bij deze techniek allemaal zeer fijne haren creëren in plaats van een volle pigmentatie, toont deze techniek altijd lichter en natuurlijker dan de powder brow.

De gecreëerde fijne haartjes imiteren individueel het natuurlijke haar van een wenkbrauw. Het is van groot belang om te weten dat deze manier van pigmenteren vaak sneller vervaagd dan de powder brow of glamour brow techniek.

VOOR WIE IS DE UFH TECHNIEK GESCHIKT?

De Ultra fijne haartjes techniek/hairstroke techniek is ideaal voor:

  • iedereen die het uiterlijk van hun wenkbrauwen wilt verbeteren
  • vrouwen en mannen met zeer weinig tot geen haar
  • vrouwen en mannen met lichte of fijne wenkbrauwen

De Ultra fijne haartjes techniek/hairstroke techniek is ideaal om:

  • kleine imperfecties van de wenkbrauwen te corrigeren
  • de vorm van de wenkbrauwen te optimaliseren
  • kale plekken in de wenkbrauwen op te vullen
  • zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen te creeren
DE BEHANDELING

Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van onze moderne en geavanceerde permanente makeup machine en de speciale wegwerp naaldmodules.

Door middel van de juiste techniek wordt de permanente make-up naald door de specialiste gestuurd en met zachte druk op de huid geplaatst. Vervolgens wordt machine aangestuurd om het pigment in de bovenste laag van de dermis in te brengen.

Net als bij de rest van de wenkbrauw technieken zal de specialist starten met een intake gesprek, waarna zij met uw goedkeuring de voor foto’s zal gaan maken. Hierna zullen de vorm en de kleur in overleg bepaald worden.
Als alles naar wens is zal de specialiste starten met de Ultra fijne haartjes / hairstroke behandeling.

HET RESULTAAT

Elk haartje dient volledig te zijn gevuld met pigment en het is zeer belangrijk dat dit met zorg wordt uitgevoerd. Zijn er specialistes/salons die beweren deze behandeling in een uur uit te kunnen voeren, dan moet u nagaan of de behandeling goed wordt uitgevoerd.

De specialiste plaatst door middel van deze techniek de haartjes zeer nauwkeurig, één voor één in de juiste huidlaag. Omdat wij streven naar een optimaal resultaat en deze behandeling echt precisie werk is, duurt de behandeling gemiddeld 2 uur. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos. Enige ongemakken zouden aanwezig kunnen zijn, maar over het algemeen behoort deze behandeling niet pijnlijk te zijn.

Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur wegtrekken. De specialiste zal u tevens optimaal adviseren over de nazorg. Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er naar wens een nabehandelingsafspraak worden ingepland.

Het resultaat zal gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar zijn, waarna de intensiteit van de wenkbrauwen geleidelijk afneemt. Wij adviseren jaarlijks een controle afspraak in te plannen en de wenkbrauwen bij te werken om een optimaal resultaat te behouden.

TARIEVEN ULTRA FIJNE HAARTJES TECHNIEK

• Eerste behandeling incl. 1 nabehandeling   €300,00
• Nabehandeling binnen 3 maanden   €55,00
• Nabehandeling binnen 6 maanden   €80,00
• Nabehandeling binnen 12 maanden    €105,00
• Nabehandeling na 12 maanden   €150,00
• Nabehandeling PMU elders geplaatst   €300,00